Suomeksi På svenska In English
Korisi on tyhjä.

Kampausvinkkejä ja -ideoita

Peruukeista saa tehtyä pienellä mielikuvituksella erilaisia, näyttäviä kampauksia. Tähän olemme koonneet muutaman esimerkin, mutta myös muista peruukeista saa väsättyä muhkeita luomuksia esim. silloin, kun ei ehdi kihartaa omia hiuksiaan tai omat hiukset ovat liian lyhyet.

Veronica Veronicasta nuttura:
1. Pistä omat hiukset ponihännälle. Voit hieman tupeerata, jos haluat, niin "rakennuspohja" on pöyhkeämpi.
2. Aseta peruukki ponihännän päälle ja kiinnitä pinneillä peruukki reunoistaan ponnarin reunoille/ ponnariin. Käytä reippaasti pinnejä, jotta peruukki pysyy hyvin paikoillaan.
3. Kun tuntuu, että peruukki on tukevasti kiinni, niin pyöräytä tukka pari kierrosta ponihännän ympäri ja kiinnitä pinneillä taas reunoista kiinni. Muista piilottaa pinnit, etteivät jää näkyviin.
4. Vauhdikas "lookki" syntyy, kun vetelee hiussuortuvia sieltä täältä nutturan välistä ja vaikka tupeeraa ne pystyyn. Tässä kannattaa kuitenkin muistaa, että mieluummin kannattaa tupeerata vain omia hiuksia kuin peruukkia, koska peruukin selvittäminen on työläämpää kuin omien hiusten.
5. Ja siinä sinulla on muhkea ja kaunis nuttura nopeasti!

Veronicasta
on eri värejä.

 

 

Brandy-peruukki: eri värejä

Brandystä hiuslisäke:
1. Pistä omat hiukset ponihännälle. Voit hieman tupeerata, jos haluat, niin "rakennuspohja" on pöyhkeämpi.
2. Aseta peruukki ponihännän päälle ja kiinnitä pinneillä peruukki reunoista ponnarin reunoille/ponnariin. Piilota pinnit, etteivät jää näkyviin.
3. Näin syntyvät ihanat, esimerkiksi enkelin kiharat pöyhkeällä ponnarilla.

Brandystä on eri värejä.